Kokosarnik broj 3 – vo izrabotka

Конечно по многу одложувања на 26.10.2019 започна изградбата на третиот најголем досега кокошарник. Овој кокошарник е во план да обезбеди спална соба и гнезда за несење јајца за 100 кокошки. Се надевам дека пред да паднат температурите под нулата ќе успеам да го завршам.

Leave a Reply

Your email address will not be published.